Η άνοιξη θα φέρει Δήμαρχο Δατσέρη


Μεγαλειώδης εκδήλωση για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ σε Κερατσίνι και Δραπετσώνα


Μια μεγαλειώδης εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου στην Αμφιάλη, όπου η μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου τραγούδησε για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.

Εκατοντάδες συμπολίτες μας στάθηκαν στο πλευρό της δημοτικής μας κίνησης, στον αγώνα για ένα καλύτερο Κερατσίνι και μια πιο ανθρώπινη Δραπετσώνα. Για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ της πόλης μας. Για την «άνοιξη» ενός Δήμου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια οδηγείται σε μαρασμό.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ζεστό και χαλαρό κλίμα, όπου φίλοι και στελέχη της δημοτικής κίνησης πολιτών Κερατσινίου-Δραπετσώνας αντάλλαξαν απόψεις και προβληματισμούς για το μέλλον της πόλης μας.
Στην εκδήλωση πέραν των εκατοντάδων πολιτών έδωσαν το παρόν: ο π. Βουλευτής Β’ Πειραιά Δημήτρης Λιντζέρης, ο π. Αντιπεριφερειάρχης Νήσων και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Γ. Σγουρό Δημήτρης Κατσικάρης, ο π. Αντιπεριφερειάρχης και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Λεωνίδας Αθανασιάδης, ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Γεώργιος Σωπηλιάδης, η υποψήφια Περιφερειακός Σύμβουλος Μυρσίνη Βασιλοπουλου, ο Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Πειραιά Γιάννης Τσιτούρης και ο γνωστός δημοσιογράφος Σπύρος Μάλλης.
Η υποψήφια Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Βάνα Δατσέρη στον σύντομο χαιρετισμό της τόνισε μεταξύ άλλων:
«Καλωσορίζω όλους του συμπολίτες μας που καθημερινά γίνονται αρωγοί στην προσπάθεια εκατοντάδων νέων ανθρώπων, που αποφάσιζαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Να μην αφήσουν άλλο τους επαγγελματίες πολιτικούς να αποφασίζουν γι’ αυτούς χωρίς αυτούς. Που στηρίζουν μια νέα γυναίκα, εργαζόμενη και όχι επαγγελματία πολιτικό, έναν άνθρωπο της διπλανής πόρτας και όχι κάποιον υποψήφιο του κομματικού σωλήνα. Οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας δεν είναι επαγγελματίες παράγοντες. Αυτό γίνεται από επιλογή και όχι από ανάγκη. Είναι κι αυτοί παιδιά της γειτονιάς, της εργασίας, της καθημερινότητας. Έχουν αγάπη και μεράκι γι’ αυτό τον τόπο. Είδαμε και τους επαγγελματίες και τους «σοφούς» που οδήγησαν την πόλη μας. Ειλικρινά νοιώθουμε πολύ δυνατοί σήμερα, που είστε δίπλα μας σε μια τέτοια βραδιά. Σας καλώ να βγούμε όλοι μαζί στις γειτονιές της πόλης μας, να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας. Είμαστε η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. Είμαστε καθαρά πρόσωπα, που θα σας κοιτάμε στα μάτια και την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. Το σημαντικότερο είναι πως εμείς θα σας γνωρίζουμε και μετά. Θα σηκώνουμε τα τηλέφωνα μας και μετά. Πολύ σύντομα θα δημοσιοποιήσουμε το σχέδιο μας για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ της πόλης μας. Ζητάμε την στήριξη σας για να φέρουμε την άνοιξη στην πόλη μας».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το ψηφοδέλτιο της ΝΙΚΗΣ και της ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ

Υποψήφιος με την ΒΑΝΑ ΔΑΤΣΕΡΗ ο γνωστός δημοσιογράφος ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΛΛΗΣ