ΒΑΝΑ ΔΑΤΣΕΡΗ: ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ με όλους και για όλα!!!

Με αφορμή την σημερινή συνεδρίαση της διαπαραταξιακής θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. Σε στημένα debate με κατ’ επιλογή «αντιπάλους», που δημιουργούν βολικά δίπολα και υπηρετούν φθηνά μικροπολιτικά παιχνίδια, εμείς ΔΕΝ συμμετέχουμε.
Επιδιώκουμε και θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε ως το τέλος της προεκλογικής περιόδου να πάρουμε μέρος σε έναν εποικοδομητικό Ανοικτό Δημόσιο Διάλογο ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ των υποψηφίων Δημάρχων. Έναν διάλογο που στόχο έχει να ενημερώσει την κοινωνία για τις θέσεις ΟΛΩΝ ΜΑΣ στα κρίσιμα και ουσιαστικά προβλήματα της πόλης. Είμαστε ΟΙ ΜΟΝΟΙ που από την αρχή θέσαμε και θα συνεχίσουμε να θέτουμε κομβικά ζητήματα της πόλης ενώπιον των δημοτών μας.
-Πρώτοι μιλήσαμε για τις ρυπογόνες βιομηχανίες στην παραλία μας.
-Πρώτοι μιλήσαμε για το ναυάγιο της επέκτασης του ΜΕΤΡΟ στην πόλη μας, λόγω των ιδεοληψιών του απερχόμενου δημάρχου.
-Πρώτοι καταγγείλαμε πως το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ καθυστέρησε αδικαιολόγητα για πέντε ολόκληρα χρόνια, ώστε να γίνει προεκλογική μπροσούρα του κ. Βρεττάκου.
-Πρώτοι καταγγείλαμε πως ο Δήμος μας οδηγείται σε ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ, λόγω της αλόγιστης σπάταλης της απερχόμενης Δημοτικής αρχής. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία των οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου, η Δημοτική Αρχή παρέλαβε Ταμείο 17 εκατ. ευρώ από διεκδικήσεις προηγούμενων Δημάρχων και θα παραδώσει Ταμείο κοντά στα 5 εκατ. ευρώ.
-Πρώτοι μιλήσαμε για τα σχολεία της πόλης μας και όχι μόνο που πέρασαν στο Υπερταμείο.
Διαφωνώ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ με τους υποψηφίους που αρνούνται τον Ανοικτό Δημόσιο Διάλογο. Διαφωνώ όμως και με όλους εκείνους που πουλάνε «φούμαρα» στην κοινωνία, στηριζόμενοι σε φθηνούς επικοινωνιακούς ακροβατισμούς που χρησιμοποιούσαν τα κόμματα πριν από 20 χρόνια, δημιουργώντας «βολικά δίπολα» για τον εαυτό τους. ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ με όλους και για όλα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το ψηφοδέλτιο της ΝΙΚΗΣ και της ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ

Υποψήφιος με την ΒΑΝΑ ΔΑΤΣΕΡΗ ο γνωστός δημοσιογράφος ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΛΛΗΣ