Ανακοίνωση ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

H Δημοτική κίνηση πολιτών Κερατσινίου-Δραπετσώνας ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ και η υποψήφια Δήμαρχος κ. Βάνα Δατσέρη καταδικάζουν απερίφραστα οποιαδήποτε προσπάθεια - απ’ όπου κι αν προέρχεται – δημιουργίας πόλωσης και διχασμού των πολιτών.
Το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα είναι πληγωμένες περιοχές και από τον φασισμό. Ακόμα είναι νωπές οι μνήμες των ηρώων που έπεσαν στην Μάχη της Ηλεκτρικής. Ακόμα είναι νωπό το αίμα του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα.
Δεν θα επιτρέψουμε η βασανισμένη πόλη μας να γίνει παθητικός θεατής σε ένα ακόμα trash τηλεοπτικό υποπροϊόν. Και μάλιστα με αφορμή την επέτειο της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας.
Για όσους δεν γνωρίζουν η πόλη μας υπήρξε καθοριστική για την Επανάσταση του 1821, αφού αποτέλεσε το τελευταίο καταφύγιο-ορμητήριο του μεγαλύτερου ίσως στρατηγού της Επαναστάσεως, του Γεώργιου Καραϊσκάκη. Δεν είναι δυνατόν το Κερατσίνι μας και η Δραπετσώνα μας, να μετατραπούν από πόλη σύμβολο, για την Πατρίδα και την Δημοκρατία, σε μια πόλη θεατή ενός φθηνού τηλεοπτικού υποπροϊόντος .
Η Δημοτική μας κίνηση έχει πάρει ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση ενάντια στην Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία θεωρεί εθνικά ζημιογόνα, ωστόσο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποδεχτεί τέτοιου είδους προεκλογικές συμπεριφορές. Το να χρησιμοποιείται ένα ευαίσθητο Εθνικό θέμα, που μας πληγώνει εδώ και δεκαετίες, προς άγρα μερικών δεκάδων ψήφων, δεν είναι μόνο επικίνδυνο και αντιδεοντολογικό. Είναι ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΟ και καταδικάζεται απερίφραστα από όλους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το ψηφοδέλτιο της ΝΙΚΗΣ και της ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ

Υποψήφιος με την ΒΑΝΑ ΔΑΤΣΕΡΗ ο γνωστός δημοσιογράφος ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΛΛΗΣ