Η Βάνα Δατσέρη πρώτη ανέδειξε το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ των ακινήτων του Δήμου μας

Η Δημοτική κίνηση Κερατσινίου-Δραπετσώνας ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ χαίρεται ειλικρινά που σχεδόν όλοι οι συνδυασμοί (πλην της διοίκησης του Δήμου) έδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά σχετικά με το μείζον θέμα του ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ μεγάλου μέρους του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας με την εκχώρηση 50 ακινήτων στο Υπερταμείου.

Είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ και στον πλέον αδαή πως η Δημοτική αρχή του απερχόμενου Δημάρχου κ. Βρεττάκου πνέει τα λοίσθια και δεν έχει καμία δυνατότητα, πολύ δε περισσότερο καμία δυναμική, ώστε να αρθρώσει έστω μια αράδα αντίστασης, απέναντι στην κυβέρνηση της ψευτοαριστεράς.
Θα πρέπει να αναφερθεί, χωρίς να διεκδικούμε δάφνες πρωτιάς, αφού ο συγκεκριμένος αγώνας απέναντι στις άθλιες μεδοδεύσεις της κυβέρνησης και της απερχόμενη δημοτικής θα πρέπει να είναι ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ, πως πρώτη απ' όλους η επικεφαλής του συνδυασμού μας κ. ΒΑΝΑ ΔΑΤΣΕΡΗ από τις 3 Δεκεμβρίου είχε αναδείξει το συγκεκριμένο θέμα, από την σελίδα της στο facebook. Συγκεκριμένα είχε γράψει:

Το Υπερταμείο Ιδιωτικοποιήσεων χτύπησε και την πόλη μας με παραχωρήσεις 38 ακινήτων στο Κερατσίνι & 12 στην Δραπετσώνα.
Εν μέσω θέρους, εν αγνοία και ερήμην των άμεσα ενδιαφερόμενων τοπικών φορέων η Κυβέρνησή, μας πήρε οικόπεδα, πλατείες, σχολεία, την εκκλησία της γειτονιάς μου ακόμη και τον αρχαιολογικό χώρο στην Δραπετσώνα.
Εν κρυπτώ άλλαξαν χέρια.
Την απόφαση υπέγραψε ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Η λίστα μυστήριο με κωδικούς δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ΦΕΚ Β 2317 της 19.6.2018
Καλό μας αγώνα


Φωτογραφίες της λίστας των ακινήτων του Δήμου μας.Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το ψηφοδέλτιο της ΝΙΚΗΣ και της ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ

Υποψήφιος με την ΒΑΝΑ ΔΑΤΣΕΡΗ ο γνωστός δημοσιογράφος ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΛΛΗΣ